Tjenester

Regnskap

Overlater du regnskapene dine til Regnskapssentralen AS vil vi gi deg oppfølging og rapporter som til enhver tid viser den økonomiske situasjonen i bedriften sammenlignet med tall fra tidligere regnskap eller budsjetter. Vi kan sammen med deg analysere regnskapstallene og gi råd om hvordan du kan styre bedriften din enda mer effektivt.

Kvinne og mann som studerer regnskap på en dataskjerm
Mann som står med hendene i kors foran en traktor

Landbruksregnskap

Landbrusregnskap skiller seg ut fra andre regnskap ved at man rapporterer til skattemyndighetene med egne næringsoppgaver og tilleggsskjemaer. Vi i Regnskapssentralen AS har derfor spesialisert oss på Landbrusregnskap og hjelper deg som bonde med å føre regnskapet, rapporter til skattemyndighetene korrekt etter alle lover og regler.

Årsregnskap

Alle små og mellom store bedrifter er forpliktet til å sende inn årsregnskap. Vi hjelper deg med å få kontroll på årsregnskapet. Årsregnskapet er en oversikt over din bedrifts resultat og økonomiske stilling for hvert enkelt år.

Årsregnskap er ikke bare en forpliktelse til skatteetaten. Årsregnskap gir også deg en oversikt over dine økonomiske aktiviteter og det redegjør for bedriftens økonomiske situasjon.
Mann som får overlevert lønn i en konvolutt av en person

Lønn

Bedrifter har plikt til å utbetale lønn, feriepenger og sykepenger til sine ansatte etter fastsatte regler. Regelverket er komplisert og vil også fra tid til annen endre seg. For de fleste små eller mellomstore bedrifter lønner det seg som regel ikke å føre lønnen selv, uansett om det er en eller flere ansatte.

Vi anbefaler at du setter bort hele lønnskjøringen til oss. Vi kan i tillegg sørge for selve utbetalingen av lønnen til rett tidspunkt etter avtale.

Fakturering

Er du lei av å bruke dyrebar fritid på fakturering? Vi tar mer enn gjerne ansvaret både for å sende og følge opp fakturaene dine. Utsendelse av fakturaer er utvilsomt en av de viktigste oppgavene i bedriften din. Med korrekte fakturaer til rett tid, får du og din bedrift bedre grunnlag for god likviditet.

Kvinne som studerer en dataskjerm mens hun bruker en kalkulator
Personer som studerer grafer på en dataskjerm

Budsjett

Vil du ha et budsjett du kan bruke som et solid og nyttig styringsverktøy? Vi tar utgangspunkt i dine tall og hjelper deg med jobben. Med et budsjett i ryggen, er det enklere å drifte virksomheten din. Du vil ha mål å styre etter og kan planlegge investeringer og bemanningsendringer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle