Om oss

Regnskapssentralen AS

Regnskapsentralen AS ble stiftet 01.11.1986. Per i dag er vi fem ansatte og ligger veldig tilgjengelig på His, med 5 min kjøretur fra Arendal.

Regnskapsentralen AS er et regnskapskontor for mindre og mellomstore bedrifter samt selvstendige næringsdrivende og landbruk. Vi hjelper deg med både med årsregnskapet, landbruksregnskap, lønn, fakturering, budsjett og rådgivning. Med vårt regnskapsprogram Agro Økonomi får du får full kontroll over bedriftens prosesser og økonomi fra A til Å – i ett ferdig integrert system.

Vi utfører alltid våre tjenester med  nøyaktighet og høy kompetanse. Vi legger vekt på å være en seriøs bedrift med god kundeservice til konkurransedyktige priser. Som kunde hos oss skal du føle deg ivaretatt som kunde og at din og bedriftens økonomi er i trygge hender. Regnskapsentralen AS er opptatt av personlig oppfølging og du får din faste kontaktperson som setter seg inn i bedriftens regnskap.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle